Gamla BonusBay heter numera BonusWay

 


 

BonusBay

Vi lever i ett starkt konsumtionssamhälle där behoven av saker bara verkar öka för varje år som går. Visst klarar sig människan med väldigt lite, man pratar ibland målande om "mat och tak över huvudet", men för att upprätthålla en viss allmängiltig standard - vara normal - så behöver vi helt klart mycket mer än bara mat och tak över huvudet. 

Konsumtionshets

Vi handlar mer än någonsin och därför är vi givetvis också alltid på jakt efter metoder att handla billigt; göra klipp och samla bonuspoäng som i slutändan ger mer för de pengar vi betalar. Vi blir lätt förblindade av ord som bonus, REA, spara, investera, tjäna osv. Det är lätt att föra oss bakom ljuset, så att säga. Positivt vore om vi kunde vara lite mer kritiska till reklam och erbjudanden, så att vi inte handlade så mycket mer än vi egentligen behövde. Det är dock svårt, för marknadsföringsmetoderna blir mer och mer avancerade och idag går de ibland nästan att likställa med manipulation. Sedan är det ju trots allt den där faktorn att man faktiskt kan göra riktiga klipp ibland som spelar in. Då och då kan man tjäna pengar på att utnyttja erbjudande, bonuskort och handla på nedsatt pris. 

Man kan också tjäna pengar på valutahandel och CFD. Vill du sätta dig in i denna typ av trading? Besök https://www.fxforex.se/. Där får du både tips och kan följa förändringar och nyheter. 

Var kritisk

Som konsument ska man vara kritisk, uppmärksam och - faktiskt - gärna snål. Men man ska också ha näsa för en god affär när en sådan faktisk presenterar sig. Man ska tänka kvalitet över kvantitet i de flesta fall och alltid analysera det verkliga behovet av det man är på väg att köpa - oavsett hur "billigt" det är.

 

Silversmycken online

Silversmycken.org är ett litet svenskt företag som brinner för tillverkningen av vackra,stilrena och tidlösa smycken.Alla silversmycken designas och produceras i vår egnen smyckesverkstad som ligger vackert omgiven av skog och ängar.Vår fantastiska närmiljö bidrar till en stor del av vår inspitation.

När du handlar dina silversmycken i vår webbutik så får du handgjorda, tidlösa silversmycken skapade med kärlek och känsla.

Mobilskal och mobilfodral

Bjornberry.com är ett företag som säljer snygga mobilskal och mobilfodral. Dessa är bra att satsa på för att dels skydda din mobil, dels för att göra den lite snyggare. Det finns skal och fodral för många olika sorters mobiler. Det innebär att du kan hitta  mobilskal samsung så väl som mobilskal iphone 8 när du besöker Bjornberry.

Smarta lösningar för företagare

Du som är företagare och kanske har en webbshop och internethandel som behöver öka likviditeten. Du kan kolla in Fakturabelåningsguiden och se olika finansieringslösningar. En annan bra sida att kika på är även Företagslåneguiden

Investera i dig själv

Att må bra är ett måste för att orka med vardagen. Du kan investera i dig själv genom att göra naglar Göteborg, ta en massage, få ansiktsbehandling eller bara ge dig själv egentid. Behandlingar kan du söka efter på Timecenter, som samlar en massa salonger runt om i Sverige.